Om u het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Hierom Slimex 15 Plus:

 Niet tevreden, geld terug

     (unieke garantie)

 Gecertificeerd product

     (veilig en gezond)

 Gemaakt in Nederland

     (betrouwbare productie)

 Vóór 23:59h besteld, morgen in ......huis (bij vooraf betalen)

  Gratis verzending

      (over de hele wereld)

Slimex 15 Garantie

Sisow betaal Opties

 

Achteraf Betalen

Slimex 15 Garantie

Hoe zit het met de Garantie?                                                  
Slimex 15 Plus/Cellu Control is het enige product dat een proef periode aanbied, geen enkele ander afslank product bied dit. Onze garantie is uniek! Als je niet tevreden bent met Slimex 15 Plus/Cellu Control dan stuur je simpelweg je order retour en dan geven wij je geld terug voor de nog onaangebroken Verpakkingen/blisters die je nog over hebt (minus transportkosten).

Geen vragen, het is de Slimex 15 Plus/Cellu Control garantie!

Hoe kunnen we dit garanderen?
Wij zijn zo zeker van ons product, dat wij instaat zijn om je deze garantie te bieden. Als we niet zeker wisten dat dit product ook voor jou kan werken, dan konden we ook niet een dergelijk garantie als deze bieden!

Ik ben niet tevreden met het product
Als u niet tevreden bent met het product dan kunt u gebruik maken van onze geld terug regeling door simpel weg het contactformulier in te vullen en de reden aan te geven waarom u niet tevreden bent.

Retour beleid
De retour procedure is simpel, je hebt 30 dagen startende vanaf één week nadat je de order hebt geplaatst. Als je niet tevreden bent met Slimex 15 Plus/Cellu Control binnen deze periode, en je hebt helemaal geen verbeteringen gezien dan kun je gewoon simpelweg je order naar ons terug sturen en wij zullen dan het bedrag voor de nog onaangebroken Verpakkingen/Blisters crediteren op je rekening.

Dus als je niet tevreden bent en je hebt B.V. een verpakking (4 blisters) besteld waarvan je er twee hebt aangebroken/gebruikt en twee onaangebroken dan vergoeden we het bedrag van de twee nog onaangebroken blisters minus de verzendkosten. Wel stellen wij als voorwaarde dat je minimaal het product 14 dagen hebt geprobeerd.

De Slimex 15 Plus/Cellu Control Privacy Garantie
Wij sturen onze producten altijd 100% discreet en respecteren jouw privacy, daarom zal er naast de naam van het bedrijf “Slimex15 Supplements“ nooit reclame op de verpakkingen staan.

Transport
We streven ernaar om onze bestellingen binnen 2 werkdagen via POSTNL (Europa 4 tot 5 dagen) naar je toe te zenden. Het is helaas niet mogelijk te zenden naar een postbus, dus let erop dat je wel het juiste bezorgadres gegevens doorgeeft.

Waarom vreest de concurrentie onze Garantie zo?
Onze concurrentie is niet in staat dezelfde garantie te bieden, let op imitatie! Wij laten jou ons Slimex 15 Plus/Cellu Control producten volledig op de proef proberen, geen van onze concurrente kan dit evenaren!

Datum laatste aanpassing: 13-02-2014