Snel Afvallen

Snel afvallen met Slimex 15 Plus

Iedereen die aan het afvallen is wil snel afvallen en het liefst zo veel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd zonder dat zij in een jojo-effect blijven hangen. Het is mogelijk, maar je zult er wel zelf iets voor moeten doen. Slimex 15 Supplements kan je eerste zetje geven met haar afval-supplementen. De rest moet je zelf doen. Ten tweede moet je gezonder gaan eten en juist niet minder gaan eten, want daar kom je in eerste instantie van aan in plaats van dat je gewicht verliest. Ten derde moet je meer gaan bewegen zodat je de overtollige calorieën gaat verbranden. Met een mix van deze drie elementen ben je bezig met gezond afvallen.

 

Snel afvallen met supplementen

Snel afvallen met behulp van een supplement is het meest effectief bij  gezonde voeding en voldoende beweging. Een dieetsupplement  als Slimex 15 Plus laat het honger gevoel  afnemen, ondersteunt de stofwisseling en laat het vet verbranden. Slimex 15 Plus bevat alle drie deze eigenschappen en geeft je zelfs energie zodat je zin krijgt om meer te gaan bewegen.

Slimex 15 Plus is te verkrijgen in de vorm van afslankpillen en in poedervorm waarmee je shakes kan maken. Het afslanksupplement neem je twee keer per dag tot je (bij het ontbijt en bij je lunch) en je zult merken dat het afvallen je een stuk makkelijker vergaat en gewicht blijft verliezen.

 

Snel afvallen met gezondere voeding

Snel afvallen betekent ook dat je je voeding moet aanpassen. Je moet niet alleen gezonder gaan eten, maar ook de hoeveelheid en hoe vaak je iets gaan eten moet je aanpassen. Het is goed om zes maal per dag te eten, namelijk:


•    Ontbijt
•    Tussendoortje
•    Lunch
•    Tussendoortje
•    Diner
•    Tussendoortje

Het is voor snel afvallen ook belangrijk wat je eet. Laat onder andere suikerhoudende voeding en drankjes, alcohol, chips en kant-en-klare en bewerkte producten (zoals fastfood, magnetronmaaltijden en pizza) staan en eet vooral: eiwitten, gezonde vetten, groente en fruit. Denk hierbij aan de volgende producten: vlees, vis, eieren, noten en zaden, groenten (o.a. bloemkool, boerenkool, selderij, sla, tomaten en witte kool) en fruit (appels en peren).

Voor de tussendoortjes kan je het beste denken aan stukjes rauwe komkommer, paprika, cherrytomaatjes, een schaaltje magere yoghurt, een stuk fruit of een handje ongebrande en ongezouten noten.

Probeer tijdens het avond eten goed te variëren. De ene avond eet je spinazie als groente en de avond daarop neem je salade met kip. De variatie zorgt ervoor dat dat stofwisseling gestimuleerd wordt en je zult merken dat je meer gaat afvallen. Als voorbeeld kan je het Sonja Bakker Dieet nemen. Hierbij moet je ook veel gevarieerd eten.

Daarnaast is het goed om niet meerdere keren op te scheppen, ook al is het je favoriete eten. Je moet in je achterhoofd houden, ik wil snel afvallen en daar moet ik soms het lekkere eten voor laten staan.

 

Snel afvallen met meer beweging

Het is algemeen bekend dat bewegen goed is voor de mens en eerder vertelden we dat Slimex 15 Plus je meer energie geeft. Dit kan je goed gebruiken tijdens het sporten en voor het snel afvallen proces. Je kunt op veel manieren aan extra beweging komen, maar als je bezig bent probeer dan wel minimaal een half uur intensief bezig te zijn. Met een uurtje in één stuk door hardlopen kom je niet ver. Je kunt beter kort en intensief sporten en dat dan een aantal keer herhalen. Denk aan interval training, waarbij een paar minuten alles geeft en daarna weer rustig aan doet om vervolgens weer alles te geven.

 

Snel afvallen? Enthousiasmeer anderen

Afvallen in je ééntje is niet leuk en vaak beland je in een jojo-effect. Het gaat even goed met afvallen en daarna kom je net zo makkelijk weer aan. Het is leuker om een partner te vinden die met je mee doet. Heb je geen zin om te sporten? Vaak je als alleen bent, ga je niet de deur uit. Ben je met zijn tweeën ga je toch om die ander niet teleur te stellen. Achteraf heb je er toch een goed gevoel aan overgehouden en ben je weer bezig geweest met snel afvallen.

 

Meer informatie over snel afvallen

Heb je interesse, heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over snel afvallen met Slimex 15 Plus? Neem dan contact op met en wij staan je graag vrijblijvend te woord om je van informatie te voorzien.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.