Afvallen met Shakes

Afvallen met shakes

Afvallen kan je doen op veel verschillende manieren. De één is aan het afvallen door veel te sporten in de sportschool, de ander past zijn eetpatroon aan en weer ander is aan het afvallen met shakes. Doordat jij interesse hebt in afvallen met shakes ben je op deze pagina. Shakes om mee af te vallen zijn er in vele soorten en maten en je kunt hiermee snel afvallen. Zo heb je bijvoorbeeld dieet shakes (of afval shakes) die bevorderen vet verbranding, eiwit shakes voor sporters die het maximale uit hun prestaties willen halen en groente en fruit shakes om je gezondheid te bevorderen.

 

Hoe werkt afvallen met shakes?

Slimex 15 Shake is er in poedervorm waarmee je afslank shakes mee kunt maken en is een maaltijd vervangend product. Het maken van een afslank shake met Slimex 15 Shake is erg eenvoudig. In je drinkbeker voeg je het poeder samen met water. Je schut goed zodat het poeder is opgelost en kan je genieten van je shake.

 

Afvallen met shakes als maaltijdvervanger

Slimex 15 Shake is uitermate voor geschikt als maaltijdvervanger en onze afval shake bevat minimaal 30% van de dagelijkse referentie inname van vitaminen en mineralen voor energiebeperkte diëten en bevat tevens ook 1340 mg omega 6 en 200 mg omega 3. De shake zorgt voor een vol gevoel en je eetlust neemt af. Blijf het wel telkens wel bij één shake houden. Als je er meer neemt heb je de kans dat je weer in gewicht gaat toenemen.

 

Afvallen met shakes dagschema

Naast het nuttigen van shakes kan je gewoon eten en kan je een shakes als maaltijdvervanger nemen. Uiteindelijk wil je snel afvallen en daarom dien je ook op je overige voeding letten. Hieronder hebben wij een voorbeeld voor je staan hoe een dagschema eruit kan zien voor het afvallen met shakes.
1.    Ontbijt: Slimex 15 Shake vanille
2.    Tussendoortje: een appel
3.    Lunch: Slimex 15 Shake aardbei
4.    Namiddag: Stukje komkommer of cherrytomaatjes
5.    Diner: gegrilde groentes met kipfilet
6.    Snack: handjevol nootjes (Amandelen ongebrand en ongezouten)

 

De voordelen van afvallen met shakes

Afvallen met shakes kent zo zijn voordelen wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:
1.    De shakes die je maakt en eet bevatten alle nodige voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen.
2.    Als je weinig tijd hebt om te eten is een shake makkelijk. Het kost je weinig tijd om te maken en je krijg toch alle voedingsstoffen binnen.
3.    Als je vaak een maaltijd overslaat zoals je ontbijt is een shake een goed alternatief die relatief weinig tijd kost om te maken.


Meer informatie over afvallen met shakes

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over afvallen met shakes van Slimex 15 Supplements? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag vrijblijvend te woord om je van informatie te voorzien.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.